Ga naar hoofdinhoud

Nederlandse springpaarden zijn ‘fit to compete’

Terwijl de helft van de dressuurruiters er al een dag op heeft zitten in Rotterdam, was het vandaag de beurt aan de springpaarden bij de veterinaire keuring. Alle paarden van Team Rob Ehrens hebben de keuring glansrijk doorstaan en zijn 'fit to compete' op deze Europese Kampioenschappen in Rotterdam.

Dana Blue (v. Mr. Blue) van Maikel van der Vleuten, Sterrehof’s Calimero (v. Quidam de Revel) van Marc Houtzager, Lyonel (v. Little Joe II)van Frank Schuttert,   Charley (v. Calido I) van Doron Kuipers en Israel van de Dennehoeve (v. Thunder van Zuuthoeve) van  Bart Bles zijn er klaar voor. Morgen is om 17 uur de eerste training en woensdagmiddag staat het eerste onderdeel van het EK op het programma.

Bron: FB/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook