Ga naar hoofdinhoud

Zangersheide online: Harrie Theeuwes doet inkopen

Catharina Max Droeshout (v. Cornet Obolensky). Foto: Zangersheide
Op de Zangersheide Online Foal Auction kwamen de afgelopen dagen 54 veulens onder de virtuele hamer. Op de eerste veilingavond bracht Callboy Picobello Z (Chacco Blue x Ogano Sitte) het meeste geld. Dit veulen werd voor 33.500 euro verkocht aan Alexander Onyschenko. Veilingtopper op de tweede avond was Catharina Max Droeshout Z (Cornet Obolensky x Chin Chin) met 16.000 euro. Dit merrieveulen uit de moederlijn van Toulon gaat naar de Franse Katy Levy.

Harrie Theeuwes van het Belgische Stud 111 kocht twee veulens: Habiba vt Vossenhof (Halifax van het Kluizebos x Echo van t Spieveld), een merrieveulen uit de rechtstreekse moederlijn van Electra van ’t Roosakker voor 12.500 euro en het hengstveulen Comm-Edy du Coeur d’Or Z (Comme il Faut x Erco van ’t Roosakker) voor 10.500 euro.

Goedgekeurde hengst

Harrie Theeuwes: “Ik kocht in 2014 al een Comme il Faut hengstveulen op één van de eerste Online Auctions van Zangersheide, de inmiddels goedgekeurde Cherkasy D Z. Ik hoop dat ik met dit veulen evenveel geluk heb en ben er in ieder geval heel blij mee.”

Volledige collectie en resultaten eerste veilingavond

Volledige collectie en resultaten tweede veilingavond

Bron: Horses.nl/Zangersheide

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.