Ga naar hoofdinhoud

Omroep Brabant maakt item met boerin Steffi op HK

Steffi en Roel. Foto: Linelle Deunk / KRO-NCRV

Omroep Brabant is vandaag in de Brabanthallen voor de KWPN Hengstenkeuring en maakte vanmorgen een item met Boer zoekt Vrouw-Steffie. Voor de camera van de regionale tv-zender vertelt Steffi Verhagen over de hengstenkeuring en natuurlijk ook even over Roel. Het BZV-stel is nog steeds samen en is van plan vrijdagavond samen naar Totilas te kijken. "Totilas is het meest bijzondere dressuurpaard ooit en ik vind het geweldig om hem nog eens te zien. Op vrijdagavond is Roel er ook bij." 

Met de liefde gaat het nog altijd goed, vertelt Verhagen aan Omroep Brabant. “Gelukkig wel”, zegt Steffi daarover. “Roel komt niet uit de paardenwereld, dus gaat hij hier vrijdag ook eens meemaken met waar ik het altijd over heb en mee bezig ben.”

Bron: Omroep Brabant

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook