Ga naar hoofdinhoud

Schockemöhle en Linsenhoff veilen Totilas-zoon voor het goede doel

Tu Le Merite (Totilas x Sarkozy). Foto: PSI
Paul Schockemöhle en Ann-Kathrin Linsenhoff veilen een zoon van Totilas ten gunste van de Stichting 'Ein Herz für Kinder', een hulporganisatie van de krant Bild die kinderen en gezinnen in nood ondersteunt. De zesjarige ruin die de toepasselijke naam Tu le merite (mv. Sarkozy) heeft meegekregen maakt deel uit van de eerste Horses and Dreams online veiling, die nu al loopt. Het huidige bod is 13.000 euro. 

PSI Events (het bedrijf van Paul Schockemöhle en Ullrich Kasselmann) organiseert dit jaar voor het eerst gelijktijdig met het bekende concours Horses & Dreams een online veiling. In die veiling, die vorige week vrijdag werd geopend, zitten negen dressuurpaarden. Daaronder ook de KWPN’er Just Dance (Ferdinand x Just Royal Dancer). Op 5 mei loopt de veiling af.

Totilas-zoon

De Totilas-zoon Tu le merite die voor het goede doel wordt geveild, is door Schockemöhle zelf gefokt uit de merrie Sayale en werd opgeleid op Gestüt Schafhof. “Hij gaat beslist niet onder de 10.000 euro”, zei Ullrich Kasselmann eerder tegen Bild.de. Dat is alvast uitgekomen: het huidige bod op de ruin is 13.000 euro en daarmee is hij op dit moment koploper in de online veiling.

Klik hier voor de collectie

Tu le Merite:

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

"Ik vind het fijn om de Paardenkrant te lezen en alle mooie foto's te bekijken. De verhalen zijn toch anders dan dat je online leest.' Renate van Uytert
Haal meer uit je Paardenkrant abonnement. Activeer je account en lees ook alle Premiumberichten!