Ga naar hoofdinhoud

Schockemöhle en Linsenhoff veilen Totilas-zoon voor het goede doel

Tu Le Merite (Totilas x Sarkozy). Foto: PSI

Paul Schockemöhle en Ann-Kathrin Linsenhoff veilen een zoon van Totilas ten gunste van de Stichting 'Ein Herz für Kinder', een hulporganisatie van de krant Bild die kinderen en gezinnen in nood ondersteunt. De zesjarige ruin die de toepasselijke naam Tu le merite (mv. Sarkozy) heeft meegekregen maakt deel uit van de eerste Horses and Dreams online veiling, die nu al loopt. Het huidige bod is 13.000 euro. 

PSI Events (het bedrijf van Paul Schockemöhle en Ullrich Kasselmann) organiseert dit jaar voor het eerst gelijktijdig met het bekende concours Horses & Dreams een online veiling. In die veiling, die vorige week vrijdag werd geopend, zitten negen dressuurpaarden. Daaronder ook de KWPN’er Just Dance (Ferdinand x Just Royal Dancer). Op 5 mei loopt de veiling af.

Totilas-zoon

De Totilas-zoon Tu le merite die voor het goede doel wordt geveild, is door Schockemöhle zelf gefokt uit de merrie Sayale en werd opgeleid op Gestüt Schafhof. “Hij gaat beslist niet onder de 10.000 euro”, zei Ullrich Kasselmann eerder tegen Bild.de. Dat is alvast uitgekomen: het huidige bod op de ruin is 13.000 euro en daarmee is hij op dit moment koploper in de online veiling.

Klik hier voor de collectie

Tu le Merite:

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook