Ga naar hoofdinhoud

Tim Lips aan de leiding na de dressuur

Tim Lips met Bayro N.O.P. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Een mooie start voor Tim Lips in Strzegom. In de CCI4* reed Lips met Bayro N.O.P. een mooie score van 75% en met zijn andere paard Lacoste Z werd hij vijfde in deze klasse net achter Elaine Pen. In de andere rubrieken waren en mooie top tien klasseringen voor Merel Blom. 

Maar liefst zeven Nederlanders kwamen aan de start in de hoofdrubriek van Strzegom. Tim Lips behaalde met de Casantos-zoon een score van 75,83%. Met een afstand van bijna 4% volgde de Japanse Yoshiaki Oiwa. De top drie werd compleet gemaakt door de Franse Aurelie Riedweg.

Nogmaals Lips

Elaine Pen volgde met de door Leendert-Jan Hofman, de teamveterinair van de eventingpaarden, gefokte Blue Nile (v. Casco). Pen reed 70,21% bij een. Lips volgde met zijn andere paard, de negenjarige Lucky Boy-dochter, op de vijfde plaats met net geen 70%.

Laura Hoogeveen en Renske Kroeze behaalden nog net een voldoende score en eindigden op een twaalfde en dertiende plaats. Geen 60% werd er behaald door Jordy Wilken en Ilonka Kluytmans.

Klik hier voor de uitslag.

Blom succesvol

Merel Blom doet ook goede zaken op Poolse bodem. In de CCI3* reed Blom naar een score van 67,95% met Limited Edition (v. Ibisco xx). De winnaar van deze rubriek is de Pool Mateusz Kiempa.

In de CCI2* behaalde Merel Blom een vijfde en zesde plaats met twee keer een score in de 69%. Blom zadelde voor deze rubriek Bonmahon Silver Vixen en Crossborder Radar Love.

Klik hier voor de uitslag van de CCI3* en hier voor de uitslag CCI2*.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.