Ga naar hoofdinhoud

Hoekstra pakt zege Gold Tour, Thijssen derde in Silver Tour Wilkow

Jelmer Hoekstra
In Polen was de overwinning van de Gold Tour gisteren een prooi voor Jelmer Hoekstra en Barrichello. Het duo was bijna vier seconden sneller in de tweede ronde van dit tweefasen parcours over 1.50m dan de nummer twee. In de Silver Tour legde Sanne Thijssen beslag op de derde plek met Ulena. Zij moest in deze rubriek over 1.45m direct op tijd de Deen Soren Moller Nielsen en thuisrijdende Wojciech Wojcianiec voor laten gaan.

Gold Tour

De tweede plaats in deze Gold Tour was voor Tomasz Miśkiewicz met de elfjarige Bora, het duo kwam met 44.02 seconden op de klok over de eindstreep.
Ook de derde plek op het podium was voor een Poolse combinatie. Morsztyn Piotr stuurde de dertienjarige KWPN-er Osadkowski van Halen in 46.93 seconden foutloos rond.

Silver Tour

Nielsen was in deze rubriek op tijd met een klein verschil de snelste met Feline Ask. De Deen stuurde de vijftienjarige Carthago Z-dochter foutloos rond in 61.76 seconden en verwees de thuisrijdende Wojcianiec met 61.90 seconden op de klok naar de tweede plaats.
De Poolse springruiter zat in het zadel van de elfjarige Quasi de Kergane en bleef op zijn beurt ook maar net voor Thijssen, die met de veertienjarige dochter van Baloubet du Rouet in 62.04 seconden aan de finish kwam.

Klik hier voor alle uitslagen uit de Gold Tour
Klik hier voor alle uitslagen in de Silver Tour

Bron: Horses

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.