Ga naar hoofdinhoud

Child of Love herenigd met ouders bij Team Philippaerts

Olivier Philippaerts hier met H&M Legend of Love Foto: Yvette Marchant

Bijna twee jaar geleden werd bekend via World of Showjumping dat de twee toppaarden van de gebroeders Nicola en Olivier Philippaerts, Chilli Willi en H&M Legend of Love, samen een dochter hebben. De inmiddels zesjarige merrie Child of Love, het gelukkige product van een ongelukje, is herenigd met haar beroemde ouders. De familie Philippaerts schafte de merrie voor de helft aan, ze maakten dit gisteren op Facebook bekend.

Op Worldofshowjumping legde destijds de Duitse springruiter Gerald Nothdurft uit dat hij Chilli Willi als driejarige kocht en Legend of Love als vierjarige. Toen hij een paar dagen weg was, brak de driejarige zoon van Casall uit zijn paddock om een bezoekje te brengen aan de vierjarige dochter van Landzauber.

Niet blij

Nothdurft was toen niet zo blij dat hij niet op concours kon met de veelbelovende Legend of Love. Maar wat werd hij trots dat hij een dochter had overgehouden aan wat nu het toppaard H&M Legend of Love is. Nu is dan de helft verkocht aan Team Philippaerts.

‘De meest speciale’

Op Facebook schrijft de familie: “Van alle paarden die we kennen is dit misschien wel de meest speciale. Welkom bij de familie Philippaerts Child of Love.”

Bron Facebook/World of Showjumping

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook