Ga naar hoofdinhoud

Beezie Madden wint 1,45 m Hickstead

Beezie Madden en Breitling LS Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Voorafgaand de Nations Cup wedstrijd werd vandaag in Hickstead de 1,45 m-rubriek verreden en Beezie Madden stuurde Breitling LS naar de overwinning.

Madden en de Quintero-zoon completeerden het parcours direct op tijd in 69.12 seconden en bleven Shane Breen en Reconnaissance (v. Camaro M) ruim een seconde voor. Zij stopten namelijk de klok op 70.72 seconden. De derde plaats was voor John Whitaker en de Holsteiner Castlefield Cristobal 21, die slechts zeven honderdsten van een seconde later finishten.

Op de vierde plaats eindigden Audrey Coulter en KWPN’er Arjo met een tijd van 72.12 seconden. Jessica Mendoza en Zahra II (v. Kashmir van Schuttershof) maakten de top vijf compleet door tien honderdsten van een seconde later door de finishlijn heen te rijden.

De best geklasseerde Nederlander was Harrie Smolders met Regina Z (v. Rex) op de twaalfde plaats. Johhny Pals en de sBs-gefokte Urjul van Generhese werden zestiende met vier strafpunten. Wout-Jan van der Schans en Capetown (v. Oklund) pakten de 34-ste plek. Willem Greve en Verdi-ruin Calanta werden 36-ste, gevolgd door Jur Vrieling en Zavall VDL (v. Casall).

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook