Ga naar hoofdinhoud

Beezie Madden wint 1,45 m Hickstead

Voorafgaand de Nations Cup wedstrijd werd vandaag in Hickstead de 1,45 m-rubriek verreden en Beezie Madden stuurde Breitling LS naar de overwinning.

Madden en de Quintero-zoon completeerden het parcours direct op tijd in 69.12 seconden en bleven Shane Breen en Reconnaissance (v. Camaro M) ruim een seconde voor. Zij stopten namelijk de klok op 70.72 seconden. De derde plaats was voor John Whitaker en de Holsteiner Castlefield Cristobal 21, die slechts zeven honderdsten van een seconde later finishten.

Op de vierde plaats eindigden Audrey Coulter en KWPN’er Arjo met een tijd van 72.12 seconden. Jessica Mendoza en Zahra II (v. Kashmir van Schuttershof) maakten de top vijf compleet door tien honderdsten van een seconde later door de finishlijn heen te rijden.

De best geklasseerde Nederlander was Harrie Smolders met Regina Z (v. Rex) op de twaalfde plaats. Johhny Pals en de sBs-gefokte Urjul van Generhese werden zestiende met vier strafpunten. Wout-Jan van der Schans en Capetown (v. Oklund) pakten de 34-ste plek. Willem Greve en Verdi-ruin Calanta werden 36-ste, gevolgd door Jur Vrieling en Zavall VDL (v. Casall).