Ga naar hoofdinhoud

Gert Jan Bruggink tweede in Oldenburg

Update - Video
Gert-Jan Bruggink met Vampire. Foto: Jacques Toffi / www.arnd.nl

De Grote Prijs van Oldenburg ging vanmiddag naar Mario Stevens, die met Landano 17 (v. Lord Pezi) 3/100 sneller over de streep kwam dan Gert Jan Bruggink en zijn 14-jarige Vampire (v. Marome NW). Daarmee was de auto voor de Duitser.

Derde werd de Zweedse Nicole Persson met Balounito (v. Balou du Rouet). De GP over 1,55 was het hoogtepunt van het driesterren concours in Oldenburg.

Ook Robert Vos mocht met Carat (v. Cardento) van start in de barrage, maar hij kreeg een balk en werd uiteindelijk tiende. Julia Houtzager-Kayser, die voor Oostenrijk uitkomt, kwam met Sterrehof’s Dante (v. Canturano) ook met 4 strafpunten uit de barrage en werd 13e.

 

Bekijk de winnende rit van Stevens:

Klik hier voor de volledige uitslag.

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook