Ga naar hoofdinhoud

Smolders en Dubbeldam in de prijzen op openingsdag CSI Luik

Het CSI in Luik had gisteren op de openingsdag twee 3*-proeven. In de 1,40-rubriek, die gewonnen werd door Andre Reichmann met de KWPN'er Eastern Uno (v. Numero Uno), pakte Harrie Smolders op de Oklund-merrie Corrada de zevende plaats. Jeroen Dubbeldam boekte hetzelfde resultaat in de 1,45m-proef met Gioia van het Neerenbosch (v. Nagano). Ook nu was er weer prijzengeld voor Harrie Smolders. Op de Colman-zoon Capital Colnardo werd Smolders twaalfde. De winst in de rubriek ging weer naar Brazilië, nu naar Marlon Modolo Zanotelli met Rock'N Roll Semilly (v. Diamant de Semilly).

In de 3*-openingsrubriek snelde Andre Reichmann met de achtjarige Numero Uno-dochter Eastern Uno in 58,74 seconden naar de overwinning. Het fokproduct van K.J. Jurrisen uit Haarlo rijdt de Braziliaan vanaf april en heeft al heel wat successen achter zijn naam staan. De voor eigen publiek rijdende Gregory Wathelet moest met Sandero (v. Sandro Boy) op ruim een halve seconde genoegen nemen met de tweede plaats.

Smolders zevende

Met een zevende plaats was Harrie Smolders de beste Nederlander in de rubriek. Hij had de tienjarige Oklund-dochter Corrada, gefokt door Reesink Horses, onder het zadel.

Braziliaanse winnaar in 1,45m

Marlon Modolo Zanotelli sprong met Rock’N Roll Semilly naar een afgetekende zege in de 1,45m Twee Fasen-proef. Ook hierin werd Gregory Wathelet naar de tweede plek verdreven, nu met Mjt Nevados S (v. Calvados Z).

Dubbeldam en Smolders prijs

Jeroen Dubbeldam reed zijn merrie Gioia van het Neerenbosch rustig rond, maar zijn foutloze rit leverde wel de zevende plek op. Harrie Smolders kwam door een balkje met Capital Colnardo uit op de twaalfde plaats.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook