Ga naar hoofdinhoud

Man zwaargewond, paard ingeslapen na menongeval

mennen

Zondagmiddag raakte een man in Vries ernstig gewond bij een ongeval met paard en wagen. Hij is met onbekend letsel afgevoerd naar het Universitair Medisch Centrum in Groningen. Het paard brak bij het ongeval een been. Een dierenarts liet het dier inslapen.

De man reed over de Tynaarlosestraat in Vries en stapte van de wagen om het paard te voet over de brug te leiden. Aan de overkant aangekomen schrok het paard en ging ervandoor. De man kwam hierbij ten val, waarna de wagen over hem heenreed en hem enkele meters meesleurde. Bij het ongeval viel ook een tweede man van de bok. Deze 49-jarige man raakte lichtgewond en werd met verwondingen aan zijn voet naar het Martiniziekenhuis gebracht.

Bron: Horses / Politie

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook