Ga naar hoofdinhoud

Smolders lacht: ‘Droom om met Rolf in team te rijden’

Foto: Stefano Grasso / LGCT
Hoe Harrie Smolders en Rolf-Göran Bengtsson hadden uitgemaakt wie als eerste mocht rijden in de teamwedstrijd van de Global Champions Tour? "Dat was geen discussie! Ik zei: 'Ik ga wel als eerste, dan kun jij zien hoe het moet'", en daarmee had Harrie Smolders de lachers op zijn hand in de persconferentie.


“Ik was heel relaxed met een teamgenoot als Rolf”, benadrukt Harrie Smolders na de overwinning met Rolf-Göran Bengtsson. “Het was voor mij een droom om ooit met hem in één team te zitten, en vandaag is die droom uitgekomen”, knipoogde Harrie Smolders gekscherend.

Organisator Jan Tops was blij met de eerste editie van de Global Champions League. “Een fantastische avond met een goede sfeer in het nieuwe stadion en veel publiek! Zo zal het format volgend jaar ook zijn. Ieder team kent vijf ruiters en iedere week zal de teamleider uit maken welke twee ruiters starten. Aangezien we allemaal verschillende concoursen hebben met verschillende ringen zal dat heel spannend worden”, voorspelt Jan Tops.

Bron: Horses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook