Ga naar hoofdinhoud

Charlotte Fry en Glamourdale schitteren in GPS Lier: winst met PR

Glamourdale met Charlotte Fry. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Britse Lottie Fry en haar Nederlandse hengst Glamourdale (v. Lord Leatherdale) versloegen vandaag met ruime cijfers de concurrentie in de 4* GPS van Lier. Met meerdere negens en tienen op het protocol was Fry veruit de beste: haar score kwam op 78,681%. Tweede werd de Zweedse Juliette Ramel met Buriel K.H. (v. Osmium). Zij reed naar 76,468%.

Fry en haar donkere hengst kregen negens voor onder meer de drafappuyementen, de uitgestrekte draf en één van de pirouettes. Voor de wissels om de twee, de uitgestrekte galop en één van de galopappuyementenwerden zelfs tienen uitgedeeld. Waar er gisteren nog wat foutjes in de Grandprixproef slopen, waren er vandaag geen onvoldoendes. De eindscore van 78,681% is een persoonlijk record voor de combinatie.

Nijvelt vijfde, Cornelissen zesde

Dorothee Schneider en First Romance 2 (v. Fürst Romancier) moesten genoegen nemen met plaats drie: 74,362%. Karen Nijvelt wist de vijfde plaats te veroveren met Elysias, dankzij een score van 70,638%. Adelinde Cornelissen en Fleau de Baian (v. Jazz) zaten daar nipt achter op plaats zes. Ze deelde die klassering met Matthias Alexander Rath die met Foundation 2 (v. Fidertanz) precies dezelfde score van 70,447% liet optekenen.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.