Ga naar hoofdinhoud

Charlotte Dujardin koopt VSN-finalist Alive and Kicking

Charlotte Dujardin heeft een nieuw talent voor de toekomst aangeschaft. Het gaat om de vierjarige Alive and Kicking (All At Once x Fürst Piccolo). De in Duitsland gefokte merrie liep eind vorig jaar naar de achtste plek in de finale van de VSN Trofee.

Alive and Kicking werd als jong paard aangeschaft door Lauren Asher en zette haar in training bij Lennart Bos. Kim Noordijk stelde de merrie als driejarige voor op de VWF Dressuur en scoorde toen 112 punten met onder andere een 9 voor de draf. In de finale van de VSN Trofee reed Asher Alive and Kicking met 39,5 punten (stap 6,5, draf 8,5, galop 8,5 en achten voor het te rijden zijn en de algemene indruk) naar de gedeelde achtste plek.

Asher, die afwisselend in Amerika en Nederland verblijft, verkocht de All At Once-dochter vorige maand aan Gunnarlunda Dressage in Zweden. Die heeft de merrie nu verkocht aan Charlotte Dujardin.


Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook