Ga naar hoofdinhoud

Roy van den Heuvel dagtopper in Velddriel met Romeo

De eerste ZZ-Zwaarproef op de subtopwedstrijd in Velddriel was duidelijk drukker bezet dan de tweede. Roy van de Heuvel reed met Romeo (v. Romanov) 70,286% naar veruit de hoogste dagscore en een afgetekende overwinning. Tweede werd Femke de laat met Hashtag (v. Cachet L) met 65,574%. Derde werd Meghan Mühlebach met Hannna liza (v. Charmeur) in 65,143%.

In de tweede ZZ-Zwaar proef was de winst voor Celine van der Veer met Fabregas T B (v. Apache). Het duo reed naar 61,643%. Tweede was Andrea Coenders met Boris (v. Rubus).

Lichte Tour voor Janneke van Riet

Behalve het ZZ-Zwaar werd ook een gecombineerde Lichte Tourrubriek verreden. Hierin pakte Janneke van Riet met Freelance (v. Painted Black) het oranje lint. Haar PSG-proef was goed voor 65,735%. Wendy van de Logt – van Boxtel reed Giacomo B (v. Tango) naar in 62,206 en deelde de tweede plaats met Lieke van Dommelen met Esprit (v. Zizi Top) die exact dezelfde score behaalden.

Uitslag 16-11-2019

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook