Ga naar hoofdinhoud

Goed begin van de dag voor Ahlmann en Deusser

Christian Ahlmann en Daniel Deusser zaten elkaar op de hielen in de 5*-ochtendrubriek in Gotenburg, die voorafgaand aan de WB-finale op het programma staat. Deusser was uiteindelijk net iets te langzaam met Kiana van het Herdershof (v. Toulon) om zijn landgenoot met Atomic Z (v. Cumano) van de zege te kunnen houden, maar was op zijn beurt wel zowat twee seconden sneller dan de rest van de concurrentie.

Een goed begin van de dag voor de beide Duitse ruiters, die vanmiddag ook aan de bak mogen in het laatste deel van de WB-finale.

Bengtsson

Rolf-Göran Bengtsson, die gisteravond met  Oak Grove’s Carlyle (v. Casall) oppermachtig was in de Grand Prix, klokte in deze rubriek de derde foutloze tijd met Ermindo W. De bij Zangersheide goedgekeurde hengst, die door A.P. de Wit uit Reuver werd gefokt, galoppeerde in 49,74 seconden over de eindstreep.

Top vijf

Erica Swartz zette met Yaya Nike (v. Warrant) het tweede Zweedse top 5-resultaat neer in deze rubriek. Met een foutloze ronde in 51,64 seconden mocht het duo zich achter Max Kühner en Alfa Jordan (v. Air Jordan) opstellen voor de prijsuitreiking.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook