Ga naar hoofdinhoud

Bisgaard Nielsen van Helgstrand naar Blue Hors

Jesper Bisgaard Nielsen, bron: Blue Hors

Jesper Bisgaard Nielsen begint 1 september aan zijn nieuwe baan als fokkerijconsultant bij Blue Hors. De voornaamste taken van Bisgaard Nielsen worden het klantcontact en de training van de jonge paarden. Jesper heeft meerdere jaren ervaring in het werken met jonge paarden en met name met jonge hengsten. Deze ervaring heeft hij onder andere opgedaan bij Helgstrand Dressage.

Fokkerijmanager Martin Klavsen is verantwoordelijk voor de jonge paarden, Bisgaard Nielsen zal veel met hem samenwerken. Maar ook de andere fokkerijconsultant, Karina Kristiansen, is een directe collega. Met het aantrekken van Jesper krijgt het fokkerij-team een sterkere positie. Klavsen vertelt: “Ik ben ontzettend blij en ben er van overtuigd dat we van grote waarde kunnen zijn voor de fokkers.”

Bijzondere dingen

De net naar Aarhus verhuisde Jesper vertelt dat er bijzondere nieuwe dingen gaan gebeuren bij Blue Hors en dat hij er naar uitkijkt om daar deel van uit te maken in de toekomst.

Ruilen

Eerder dit jaar verruilde Esben Møller, het gezicht van Stoeterij Blue Hors, de stal van Lego-baas Kjeld Kirk Kristiansen voor Helgstrand Dressage. Deze transfer is andersom, van Helgstrand naar Blue Hors.

Bron: Horses.nl/Blue Hors

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook