Ga naar hoofdinhoud

Helgstrand’s Vogue kampioen driejarigen hengsten Hannover

Vogue (Vitalis x Fidertanz) Foto: Equitaris/Wegener

 Vogue (v. Vitalis) bewees vanochtend opnieuw zijn kwaliteiten. In het Hannover kampioenschap voor driejarigen hengsten won de Vitalis-zoon met overmacht. De voor 940.000 euro aangeschafte Westfaalse reservekampioen kreeg onder andere een 9.5 voor zijn draf en een 9.0 voor zijn galop. Ook zijn fijne instelling en rijdbaarheid werden vandaag beloond met een 9.5. Gemiddeld kwam de score uit op 9.0 wat de hengst de kampioenstitel opleverde.

La Bonheur B (v. La Vie) liet onder Eike Ratings ook hele mooie dingen zien. De hengst werd tweede achter Vogue met een gemiddeld cijfer van 8.5. De hengst laat wat punten liggen in de stap (7.5) maar daar tegenover staan wel hoge cijfers voor zijn draf, galop en rijdbaarheid waar hij driemaal een negen mocht noteren.

Estupendo 3

Het brons was voor lichtvoetige Estupendo 3 (v. Escamillo). De hengst haalt niet de hoge cijfers die Vogue en La Bonheur B mogen noteren maar hij laat ook nergens punten liggen. Met geen enkel onderdeel dat lager scoorde dan een 8.0 liep de Escamillo-zoon naar een gemiddelde van 8.3 wat hem het brons opleverde.

Uitslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.