Ga naar hoofdinhoud

KWPN-hengst Amazing Star verkocht

KWPN-hengst Amazing Star is verkocht, zo laat hengstenhouder Joop van Uytert weten. De zoon van Flemmingh werd via bemiddeling door Frank de Kok Dressage Horses BV naar Japan verkocht.

 

Amazing Star, die zijn opleiding genoot bij Theo Hanzon, zal in Japan gereden worden door Mr. Makino. Laatstgenoemde richt zich met het neefje van Grand Prix-paard Glock’s Undercover (v. Ferro) op de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro. De aangewezen hengst Doi Doi Doi (v. Vivaldi) verhuisde eerder dit jaar al naar dezelfde stal.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Eén reactie op “KWPN-hengst Amazing Star verkocht

  • loekie lania

    Wij hebben onze merrie laten dekken doorAmazing Star.Hoop dat hij het goed doet in Japan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook