Ga naar hoofdinhoud

Aandachtspunten NK driejarige merries voor aanstaande zaterdag

Aanstaande zaterdag gaan de driejarige merries van iedere fokrichting de strijd aan om de Nationale titel in Ermelo. Ook tijdens het Nationaal Kampioenschap driejarige merries heeft het KWPN te maken met het naleven van de richtlijnen die door het RIVM zijn vastgesteld rondom het coronavirus. Daarom attendeert het stamboek op enkele punten zodat dit evenement zo goed mogelijk kan verlopen.

Zodoende is toegang uitsluitend mogelijk indien u zich reeds heeft geregistreerd. Om alle bezoekers te kunnen voorzien van een zitplaats en daarbij 1,5 meter afstand te kunnen behouden, is er een beperkte capaciteit. Tickets voor dit evenement zijn inmiddels niet meer te verkrijgen. Als u een ticket voor aanstaande zaterdag heeft, wil het KWPN erop attenderen om 1,5 meter afstand te houden van elkaar en de instructies van de organisatie op te volgen.

Looproutes en desinfectiemiddelen

Zo zijn er looproutes op het terrein en op verschillende plaatsen desinfectiemiddelen. “Maak hier alstublieft gebruik van en houd rekening met elkaar!”, aldus het KWPN.

Alleen aangegeven fokrichting

Het stamboek verzoekt om enkel bij de fokrichting aanwezig te zijn waar u zich voor heeft geregistreerd en het terrein te verlaten zodra deze rubriek is afgelopen. “U krijgt bij de entree een polsbandje behorende bij de fokrichting die u bezoekt, uitgezonderd dressuur. Zo houden wij zo min mogelijk mensen op het evenement en kunnen wij het evenement zo goed mogelijk laten verlopen.”

Geprinte tickets

Heeft u al een ticket? Let er dan goed op dat u uw registratieticket uitgeprint meeneemt naar het evenement. Een mobiele weergave van de ticket is helaas niet voldoende. Enkel met een uitgeprinte ticket wordt u toegelaten tot het evenement.

Programma

Startlijsten en catalogus

Bron: KWPN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook