Ga naar hoofdinhoud

Paardenkrant-Horses.nl Magazine nu te bekijken

De nieuwe online editie van Paardenkrant-Horses.nl Magazine is vandaag live gegaan en is nu voor de bezoekers van Horses.nl gratis te lezen. Naast de welbekende printuitgave van Paardenkrant-Horses.nl Magazine is dit de tweede online editie. Bekijk het magazine hier.

Het online magazine heeft als thema ‘kwantiteit versus kwaliteit’ en staat vol artikelen over sport en fokkerij. Hoe hebben bijvoorbeeld de verschillende stamboeken gepresteerd op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro? De laatste jaren is de fokkerij gekrompen, zorgt dat ook voor minder werk in de paardenbranche en kwalitatief minder goede paarden? Wat kost een goed sportpaard eigenlijk? En hoe staat het momenteel met de hippische huizenmarkt?

Dit alles en meer is te lezen in de nieuwe online editie van Paardenkrant-Horses.nl Magazine. Bekijk ‘m hier!

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook