Ga naar hoofdinhoud

WBFSH werkt aan internationale fokwaarden

De Duitse Kathrin F. Stock van het Duitse bedrijf vit is betrokken bij het project - Foto: WBFSH

De WBFSH is bezig met het ontwikkelen van internationale fokwaarden. Op de General Assembly in Saumur werd afgelopen weekend een presentatie gegeven over dat project. De WBFSH probeerde al eerder te komen tot een internationale sportindex voor hengsten, maar die poging leed vroegtijdig schipbreuk. Nu staat het plan weer op de agenda.

Lees hier meer over het project

Bekijk hier de presentatie

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

2 reacties op “WBFSH werkt aan internationale fokwaarden

  • adri

    Goed initiatief. Meer eenheid in de fokwaarden en beter te vergelijken.

  • jan jonas

    Het WBFSH zal zeker weer schipbreuk lijden in haar poging de div. fokrichtingen en haar hengsten in één data te krijgen. De div. fok-richtingen willen zelf uniek zijn en blijven. Immers het succes van de div. fok-richtingen heeft dat al bewezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook