Ga naar hoofdinhoud

Kijktip: Manege Rekkendonken in Hotelrules

Team Paars bestaande uit Liane Schellekens en Rinke Steur runnen een B&B op manege de Rekkendonken. Foto: still Youtube

Gisteravond speelde manege De Rekkendonken de hoofdrol in het verbouwingsprogramma Hotelrules. De Liempdse manege wordt gerund door Liane Schellekens en haar nichtje Rinke Steur. De manege heeft tevens de beschikking over een bed&breakfast. 

Vorig jaar kwam de ruitersportschool in het nieuws. Naar aanleiding hiervan werden Schellekens en Steur benaderd voor het NET-5 programma. In dit programma verbouwen B&B-eigenaren elkaars Bed&Breakfast.

Geen spijt

“We mogen natuurlijk niets verklappen over de afloop van het programma want er zijn pas drie afleveringen op tv geweest. Toch durf ik wel te vermelden dat we geen spijt hebben dat we dit avontuur zijn aangegaan”, laat Schellekens weten aan het Brabants Dagblad.

Klik hier om de aflevering te bekijken.

Bron: Horses.nl/Brabants Dagblad

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook