Ga naar hoofdinhoud

Blom Cup 2020: Uitsluitend toegang met uitgeprint ticket en COVID-formulier

Update

Van maandag 17 t/m woensdag 19 augustus staat Tops International Arena in Valkenswaard geheel in het teken van de springpaarden die de strijd voor de titel aangaan in de Blom Cup. Gezien de maatregelen rondom het coronavirus, is toegang uitsluitend mogelijk met het geprinte toegangsbewijs én een ingevuld COVID-formulier. Update: er zijn inmiddels al geen tickets meer verkrijgbaar.

Een paar uur na het bericht dat toegang tot de Blom Cup alleen maar mogelijk is met een toegangsbewijs én een ingevuld COVID-formulier, heeft het KWPN bekend gemaakt dat alle beschikbare tickets uitverkocht zijn. Ook voor het Nationaal Kampioenschap voor driejarige merries zijn geen entreebewijzen meer te verkrijgen.

Registreren

Indien je de Blom Cup wilt bijwonen dien je je eerst te registreren via de KWPN ticketshop. Let er goed op dat je het registratieticket uitgeprint meeneemt naar het evenement. Een mobiele weergave van het ticket is namelijk niet voldoende. Enkel met een uitgeprint ticket word je toegelaten tot het evenement.

COVID-formulier

Naast dat ticket is het ook van belang dat je een ingevuld COVID-formulier meeneemt naar de Blom Cup in Valkenswaard. Dit formulier vindt je op de KWPN website en hiermee toon je aan dat je geen coronaverschijnselen of dergelijke heeft en daarmee ‘gezond’ het complex kunt betreden. Zorg ook dat je deze uitgeprint meeneemt naar Valkenswaard.

De tijdsindeling van de Blom Cup volgt zo spoedig mogelijk.

Hier vind je de links voor de ticketshop en het COVID-formulier.

Bron: KWPN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook