Ga naar hoofdinhoud

Auto met trailer over de kop op snelweg

Trailer

Een landrover met trailer sloeg zondagmiddag over de kop op de A1 richting Amersfoort. De vier IJslanders in de trailer en de bestuurster kwamen er wonder boven wonder vrijwel ongedeerd vanaf.

De vier paarden kwamen heelhuids uit de trailer. De 60-jarige bestuurster liep enkel lichte verwondingen op in het gezicht. Het ongeval vond rond kwart over vijf plaats, drie kilometer voor afslag Kootwijk. Na het ongeluk werd de weg tijdelijk afgesloten. Er ontstond een file van ongeveer zeven kilometer.

Bron: Horses / De Stentor

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook