Ga naar hoofdinhoud

Canadese amazone is Nederlandse mannen de baas in GP De Wolden

Tatiana Dzavik had in de barrage van de Grote Prijs van De Wolden geen moeite af te rekenen met vier Nederlanders en de Amerikaanse Cara Raether.

Dzavik bleef met Coriander van ’t Vennehof (v. Triomphe de Muze) als enige combinatie foutloos in de barrage in een tijd van 39,68 seconden. Robert Vos had de snelste tijd (36,56) maar sprong met Another Pleasure (v. For pleasure) een balk naar beneden.

Michael Greeve maakte met Whitney BB (v. Nabab de Reve) ook een fout en kwam met een tijd van 37,59 seconden op de derde plek. Daan van Geel met Zoe en Albert Zoer met Abra Kadabra onder het zadel, werden vier en vijf in het klassement, gevolgd door de Amerikaanse Cara Raether met Valdato.

Doron Kuipers boekte ook vandaag weer een overwinning. In de finale van de Youngster Tour bleek hij met Daegen Lalan TSH de snelste van de achttien deelnemers aan de barrage.  Kuipers was 0,2 seconden sneller dan Remco Been met Number One (v. Call me number one). De derde prijs ging naar Rob de Bruyn met Blom’s Dora.

Klik hier voor de volledige uitslag.

Bron: Horses / CH de Wolden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.