Ga naar hoofdinhoud

Theo Timmerman sluit seizoen goed af in Donaueschingen

In zijn laatste wedstrijd van het buitenseizoen heeft vierspanrijder Theo Timmerman zijn span naar een derde plaats gereden tijdens de Wereldbekerkwalificatie in het Duitse Donaueschingen. De overwinning ging naar Georg von Stein. 

“Ik ben heel blij met de paarden, vooral met Tango, die steeds meer ervaring opdoet en volgend seizoen een waardevol teampaard kan zijn. Ik kijk er naar uit en ga me nu voorbereiden op de indoorwedstrijden”, schrijft Theo Timmerman op zijn Facebookpagina.

Timmerman, lid van het gouden WK-team, werd op de openingsdag tweede in de dressuur. In de marathon reed hij zijn span naar de zevende plaats en de vaardigheid werd afgesloten met een vierde plek. Met een strafpuntentotaal van 167,91 moest Timmerman plaatsnemen achter twee Duitse collega’s. Georg von Stein won door een magistrale marathon met 145,71, gevolgd door dressuurwinnares Mareike Harm met 164,21.

Klik hier voor de volledige uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook