Winterweer zorgt voor trailerongeluk en vertraging

Nederland is in de greep van het winterweer. In Leusden kantelde een trailer met paard en al, nadat de trekkende auto van de weg was geraakt en een boom had geraakt. Inzittenden en paard bleven ongedeerd. Ook op andere plaatsen in het land heeft het winterweer invloed op paardensporters en hun dieren.

Zo lieten Hans Peter Minderhoud en Edward Gal via Facebook weten dat ze onverrichter zaken terugkwamen van het vliegveld. Geen vluchten naar Londen, waar Gal met zijn paard Glock’s Zonik (v. Blue Hors Zack) deel zal namen aan de Olympia Horse Show komende week. Zonik is al wel ter plaatse.

Ook werden veel wedstrijden gecancelled en konden de wedstrijden die wel doorgingen aanzienlijk minder deelnemers verwelkomen. Ook morgen wordt nog sneeuw verwacht.

 

Flight cancelled 😞
Eddie‘s and Hansi’s flight was cancelled today together with any flight from Amsterdam and Dusseldorf ❄️ they got a flight for tomorrow so hopefully this will take off because GLOCK‘s Zonik is waiting at the Olympia London International Horse Show 💪🏻🍀
Video © GHPC

Geplaatst door Glock Horse Performance Center op zondag 10 december 2017

 

 

Bronnen: Leusder Krant / Facebook / Paardenkrant – Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.