Ga naar hoofdinhoud

Borencio aan kop bij Young Riders

Emmelie Scholtens en Borencio Foto Melanie Brevink

In de Young Riders rubriek van Jumping Oslo reed de Noorse amazone Alexandra Andresen Florencio-zoon Borencio met 71,14% naar de overwinning in de individuele proef.

De score van 71,14% bleek een ruime overwinning. De tweede plaats kwam in handen van Mathilde Nilseng Mellerud en River Dance II (v. Rhodes Scholar) met 68,16%.

Verhuist

In mei van dit jaar werd bekend dat Borencio naar de stallen van de Noorse amazone was verhuist. De combinatie werd tijdens hun debuut in het Deense Aalborg vijfde in de Lichte Tour. Op het EK in Oliva dit jaar reden ze naar de elfde plaats in de kür.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook