Ga naar hoofdinhoud

Desperado debuteert met Scholtens in Grand Prix

Emmelie Scholtens met Desperado. Foto: Melanie Brevink-van Dijk/ Paardenkrant-Horses.nl

Op de subtopwedstrijd in De Mortel debuteert Emmelie Scholtens vanmiddag met de KWPN-hengst Desperado (v. Vivaldi) in de Grand Prix. Ook Everdale (v. Lord Leatherdale) start een niveau hoger en wordt door Charlotte Fry in de Inter II aan de start gebracht.

De tienjarige Vivaldi-zoon Desperado zet vanmiddag officieel zijn eerste stappen in de Grand Prix. Onder Emmelie Scholtens heeft de hengst met zijn optreden en overwinning in de VHO-Trofee al laten zien hoeveel aanleg hij heeft voor het zware werk.

Everdale

In de Inter II debuteert Charlotte Fry met de hengst Everdale. De Britse stalamazone van Gertjan van Olst is al geruime tijd succesvol onderweg met de zoon van Lord Leatherdale bij de Young Riders en in de Lichte Tour.

Veilingtopper Crosby

Fry start in de LT verder nog de KWPN-hengst George Clooney (v. De Niro) en het WK-paard Fendi L (v. Negro). Franka Loos brengt voor Van Olst de hengst Giovanni (v. Chippendale) uit in de Prix St.Georges en ook zijn halfbroer Crosby (v. Chippendale). De NRPS-hengst was met 270.000 euro de veilingtopper op de Van Olst Sales 2018.

Bekijk hier de startlijsten van De Mortel.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook