Ga naar hoofdinhoud

Doron Kuipers en Anne Meulendijks vanavond in Studio Sport

Doron Kuipers met Charley Foto: Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl / www.arnd.nl

Doron Kuipers en Anne Meulendijks zijn vanavond in een uitzending van Studio Sport te zien. Tussen 18.00 en 19.00 zal er een item over de twee TeamNL-leden te zien zijn over hun deelname aan de Europese Kampioenschappen in Rotterdam.

Zowel Kuipers als Meulendijks zullen debuteren op een EK op Senioren-niveau. Kuipers is door het uitvallen van Harrie Smolders van reserve-ruiter doorgeschoven naar rijdend teamlid en vormt samen met Marc Houtzager, Maikel van der Vleuten, Frank Schuttert en reserve Bart Bles het springteam. Meulendijks verschijnt samen met Emmelie Scholtens, Edward Gal, Hans-Peter Minderhoud en reserve Adelinde Cornelissen aan de start in Rotterdam.

Bron: Ruiters in Oranje/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook