Ga naar hoofdinhoud

Dressuurtop naar Jumping Amsterdam

Zes deelnemers uit de huidige toptien van de Reem Acra FEI Word Cup dressuur nemen volgende week deel aan de wereldbekerwedstrijd tijdens Jumping Amsterdam. Het gaat om de Italiaanse Valentina Truppa, die de tussenstand aanvoert met 52 punten, Edward Gal (5), Minna Telde (6), Patrik Kittel (8), Sidsel Johansen (7) en Anna Kasprzak (8).

Deze zes nemen het op tegen onder meer Adelinde Cornelissen, die al verzekerd is van een plaats in de wereldbekerfinale en de afgelopen twee jaar zegevierde in Amsterdam, Marlies van Baalen en Imke Schellekens-Bartels. Laatsgenoemde rijdt een iets vernieuwde kür met haar zwarte Toots (v. Jazz). Schellekens wilde graag wat kleine aanpassingen doen in de muziek. “Ik ben er echt heel blij mee. Je hoort nu net iets duidelijker Wibi doorklinken en het geheel is harmonischer”, aldus Schellekens.

Bron: Horses / Jumping Amsterdam

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook