Ga naar hoofdinhoud

Isabell Werth naar ruime overwinning CDI Fritzens

Isabell Werth met Don Johnson . Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Op Schindlhof, de accomodatie van de familie Haim-Swarovski (bekend van de Swarovski stenen) in het Oostenrijkse Fritzens wordt momenteel een CDI 4* verreden. Isabell Werth schreef gisteren de Grand Prix in de Kür tour op haar naam met maar liefst 78.540%. Ze reed ditmaal Don Johnson FRH (v. Don Frederico). Fabienne Lütkemeier werd met D'Agostino FRH (v. De Niro) op ruime achterstand gereden en scoorde 73.800%.

Ook de combinaties op plek drie en vier passeerden de magische 70% grens. De Amerikaanse P.j. Rizvi reed haar 16-jarige KWPN-gefokte Breaking Dawn (v. Akribori) naar 70.960% en pakte zo plek drie. Brittany Fraser bracht ook een KWPN-er aan de start. Ze behaalde met All In (v. Tango) 70.100% en was goed voor de vierde plek.

Grand Prix – Special Tour

De Grand Prix voor ruiters die als tweede proef de special rijden stond vrijdag al op het programma. Hierin was de overwinning voor de Ierse Judy Reynolds met haar KWPN-er Vancouver K (v. Jazz). Het duo zette een mooie score van 75.580% op het bord. Dorothee Schneider reed Fohlenhofs Rock’n Rose (v. Rubin-Royal) naar 72.340 en daarmee plek twee.Victoria Max-Theurer hield de eer voor haar eigen land hoog door als derde te eindigen met Blind Date 25 (v. Breitling W).

Vandaag wordt om 09.00 uur de Grand Prix Special en om 14.30 uur de Kür verreden.

Bekijk hier de resultaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.