Ga naar hoofdinhoud

Franka Loos met Hero-zoon Racoon voor België naar WK

Racoon Foto: BWP

Met Racoon (Hero x De Niro) heeft Franka Loos een ticket bemachtigd voor het WK Jonge Dressuurpaarden volgende maand in Ermelo. De amazone stelde de vijfjarige bij het BWP goedgekeurde hengst woensdag succesvol voor op de tweede en beslissende Belgische WK-selectie in Hannuit.

Bij de vijfjarigen mag ook Rashida van de Kempenhoeve (Revolution x Blue Horse Zack) met Zoe Niessen naar Ermelo. Reservecombinaties in deze leeftijdscategorie zijn Rianta van de Kempenhoeve (Indian Rock x Quaterback) met Amber Heidbuchel en Rolex ‘W’ van Prinsenhof’s (Bon Coeur x Metall) met Céline Swinnen.

Zesjarigen

Bij de zesjarigen zijn twee paarden aangewezen. Dat zijn Quberon van het Beukenhof (Johnson x Don Renoir) met Tom Heylen en Zonik Plus (Zonik x Hohenstein) met Justin Verboomen.

Zevenjarigen

Ook bij zevenjarigen mogen twee paarden naar het WK. Dat zijn Patty’s Mistake (De Niro x Tuschinski) met Linda Meisch en Jack Daniels N (Apache x Welt Hit II) met Nick van Laer. New Berry Z (Negro x Weltmeyer II) is met Jorinde Verwimp aangewezen als reserve.

Bron: Equibel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.