Ga naar hoofdinhoud

Ruim 75% bij internationaal GP-debuut Jessica von Bredow-Werndl en TSF Dalera BB

Jessica von Bredow-Werndl met Dalera BB Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Grand Prix-zege op het CDI3* in het Oostenrijkse Erbreichsdorf was gisteren voor Jessica von Bredow-Werndl met TSF Dalera BB. De Duitse amazone bracht de tienjarige merrie voor het eerst uit in de internationale Grand Prix en won de rubriek met 75,065%. Daarmee bleef het duo ruim drie procent voor op landgenote Dorothee Schneider, die tweede werd.

Von Bredow bracht de Easy Game-dochter twee jaar geleden twee keer internationaal in de Lichte Tour aan de start en werd toen tweede en eerste in Lamprechtshausen. Afgelopen jaar kwam het duo onder andere nationaal uit in de Louisdor-Preis competitie en won daarvan in december de finale.

Schneider was de enige andere combinatie, die gisteren in de Grand Prix een score kreeg van boven de zeventig procent. De Duitse amazone reed de eveneens tienjarige Faustus (v. Falsterbo) naar een resultaat van 71,793%.

Nog meer succes

Voor Von Bredow-Werndl was het winnende debuut van Dalera niet het enige succes gisteren, de Zuid-Duitse amazone liet Ferdinand BB een winnend debuut maken in de internationale Inter A. Von Bredow startte haar voormalige WK-paard vorige maand voor het eerst op een nationale wedstrijd in de MiddenTour. Ze won toen beide proeven met de negenjarige zoon van Florencio I. Na het WK in Verden in 2014 waar het paard negende werd in de finale, heeft Ferdinand niet veel gelopen. De drie keer dat het duo vorig jaar aan de start verscheen in de Prix st. Georges werden alle drie winnend afgesloten.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/FB

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook