Ga naar hoofdinhoud

Topscores voor Charlotte Fry

Everdale (v. Lord Leatherdale), hier nog met Severo Jurado Lopez. Foto Melanie Brevink

De Britse Charlotte Fry was zondag niet te stoppen op de subtopwedstrijd in Nieuw en Sint Joosland. Met drie verschillende paarden, die ze rijdt voor Gert-Jan en Anne van Olst, noteerde ze topscores en was ze tevens concurrent van zichzelf.

Met alle drie paarden kwam Charlotte Fry aan de start op young riders-niveau. De organisatie had de planning zo aangepast dat ze met alle drie ook ruim de mogelijkheid kreeg om te starten.
In de individuele young riders-proef, die in handicap werd verreden met de Intermédiaire I won ze met Dark Legend. Ze noteerde met de Zucchero-zoon 69,41%.

Vader en zoon
Met vader en zoon, Lord Leatherdale (v. Lord Loxley) en Everdale reed ze de landenproef voor young riders. Met Lord Leatherdale bleef ze met 72,76% een fractie voor Everdale (72,57%).

Plaats drie was hier voor Marijke van Giessen. Zij noteerde met Hexagon’s Furious (v. Rubiquil) 69,93%.

In de Intermédiaire II noteerde Zoe de Booij de hoogste score van 64,08% met Hexagon’s Certainty (v. Briar).
Thamar Zweistra en Hexagon’s Double Dutch (v. Johnson) wonnen met 72,90% de Grand Prix.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook