Ga naar hoofdinhoud

Winst voor Filion en Wenicienta

Dominique Filion

Eigenlijk gebruikte Dominique Filion haar Prix St. Georges-proef afgelopen weekend in Hulten met Macrider Wenicienta (v. Rosario) als oefenrondje voor de selectiewedstrijd van volgende week. Het oefenrondje was echter niet zonder succes, want de combinatie reed een sterke proef die goed was voor ruim 68%.

“Wenicienta is op dit niveau nog best wel groen, dus deze extra wedstrijd voor de selectie wilde ik nog graag meepakken. De selectie vind ik niet de juiste plaats om dingen te gaan uitproberen in de proef en dat kon hier wel”, vertelt de amazone. Doordat Filion in de proef wat nieuwe dingen uitprobeerde, ontstonden er wat fouten. Zo ging de galopserie om de vier de mist in.

Jeroen Okkema werd tweede met Tops Field (v. Flemmingh). Hij moest zijn tweede plaats delen met Karen Nijvelt en Blaudhoeve’s Undercover (v. Gribaldi). Femke de Laat won de Intermédiaire I met Tommie (v. Krack C). Deze combinatie liet een sterk galopgedeelte zien dat goed was voor veel achten.  Net als in de Prix St. Georges nam Karen Nijvelt in de Intermédiaire I de tweede plaats in. Deze keer was het met Wall Street (v. Contango). Jill Huybregts werd derde met Eventz Zamacho Z (v. Rousseau).

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook