Ga naar hoofdinhoud

Nederlandse para-dressuurpaarden door veterinaire keuring

Frank Hosmar met Alphaville N.O.P. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Alle vier de Nederlandse para-dressuurpaarden die later deze week in actie komen op het Europees kampioenschap in Rotterdam hebben groen licht gekregen na de veterinaire keuring, die vanmorgen van start ging. Op woensdag rijden Nicole den Dulk en Rixt van der Horst de individuele proef. Donderdag is het de beurt aan Frank Hosmar en Sanne Voets.

In tegenstelling tot de dressuur en bij het springen is de indeling van proeven bij de para-ruiters anders. Zij rijden eerst de individuele test en pas op vrijdag de landenproef.

Bron: Horses.nl/Ruiters in Oranje

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook