Ga naar hoofdinhoud

Von Bredow-Werndl: ‘Shit, letterlijk en figuurlijk’

Jessica von Bredow-Werndl met TSF Dalera BB Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Dressuur is voorspelbaar, maar toch kunnen er ook dingen gebeuren die niet van te voren te bedenken zijn. Duitsland, de grote favoriet voor de medailles (misschien wel alle met Bella Rose, Showtime en Cosmo in topvorm), begint niet ijzersterk aan het kampioenschap. Duitsland eerste starter Jessica von Bredow-Werndl is na afloop van haar proef volledig in tranen. Haar Trakehner merrie TSF Dalera BB (v. Easy Game) moest mesten in het drafappuyement en dat onderdeel ging vervolgens compleet de mist in. "Ze stond er zo goed aan, beter dan ooit tevoren. Ik heb het niet kunnen laten zien", zegt de Duitse met tranen in haar ogen.

“Ik heb zo moeten huilen. Alles klopte. Ik begrijp het niet, de voorbereiding was perfect de training was perfect. Alles ging perfect, ze stond er zo fijn aan. Dit is zo jammer. Dit was gewoon shit, letterlijk en figuurlijk. Ik snap nog steeds niet waarom dit gebeurde. De timing van Dalera was erg slecht. Waarom hier, waarom vandaag, vraag ik me af. Ik weet niet eens of ik nu wel bij de eerste tien zit”, zegt de Duitse over haar proef die met 76,894% werd beloond.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook