Ga naar hoofdinhoud

Grote Prijs voor Don Diablo HX en Michel Hendrix

Don Diablo tijdens de huldiging

Klokslag middernacht zet Michel Hendrix met de thuis op Stal Hendrix gefokte Don Diablo HX de snelste tijd neer in de barrage van de 1,50m Grote Prijs van de KWPN Hengstenkeuring: 37,17. Hij nam daarmee revanche op de tweede plaats van vorig jaar. De vorige week erkende Chat Botte du Ruisseau Z (v. Casall) met Johnny Pals eindigt als tweede, in 39,45.

Twee van de zes deelnemers aan deze laatste rubriek van de dag deden mee aan de barrage. Derde werd Jur Vrieling met Etoulon VDL (v. Toulon), gevolgd door Michel Hendrix en Entertainer (v. Warrant), beiden met vier strafpunten.

Uitslag


Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook