Meest gelezen op Horses.nl (10): Totilas nog altijd goed voor clicks Exclusief

U zit nog aan de glühwein of slikt het zoveelste sneetje kerststol weg. Maar de redactie van Paardenkrant-Horses.nl is nog aan het werk. Welke van onze berichten vond u het afgelopen jaar het interessantst? Waar is het vaakst op geklikt? Wij luiden het jaar 2016 uit met uw leeshitparade, de tien meest gelezen artikelen. En beginnen vandaag met een paard dat zelfs als pensionado nog de tongen in beweging houdt.

Op de redactie van Paardenkrant-Horses-nl maken we er wel eens grappen over. Een poos geen clicktopper gehad? Kunnen we dan niet wat met Totilas?

Totilas in de sloot

‘Paardenbeul laat Totilas ongemoeid’, ‘Totilas trotseert rhino-uitbraak’, we zouden het graag koppen, maar de paardenbeul lijkt een voorkeur voor Nederland te hebben en er is steeds maar geen rhino-uitbraak in de buurt van de Schafshof. ‘Totilas in de sloot’, echt, de site zou plat liggen.

Documentaire

Uit de clickcijfers van Horses.nl blijkt dat Totilas ook blijft boeien nu hij al lang is teruggetrokken uit de sport. Het best gelezen werd het bericht over het nieuwe slot aan de Totilas-documentaire van Annette van Trigt. In RTL Late Night praatte Van Trigt over de documentaire, die deze zomer op Ziggo Sport werd uitgezonden. Ook de aankondiging van deze RTL Late Night-uitzending was goed voor een piek in onze statistieken.

Een fragment van de uitzending:

Dekgeld naar 2.500 euro

In januari van dit jaar stelde Paul Schockemöhle het dekgeld van Totilas voor 2016 enigszins bij. Van 8.000 euro kelderde het sperma naar 2.500 euro. Lees hier meer.

Totilas-nafok

In de fokkerijspecial van Paardenkrant-Horses.nl Magazine verscheen een groot artikel over de nafok van Totilas. Op Horses.nl verscheen een verkorte versie. De kwaliteit van het nageslacht is zodanig dat we ook in de komende jaren nog veel clickplezier aan Toto zullen beleven.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.