Ga naar hoofdinhoud

Goubet d’Arvor van Aaldering en Swelheim wint SF-voorselectie

Goubet d'Arvor (v. Baloubet du Rouet) met Joop Aaldering.

De ook bij het KWPN aangewezen Goubet d'Arvor (Baloubet du Rouet x Quidam de Revel) van Joop Aaldering en Kyra Swelheim heeft in Saint-Lo voorselectie voor de SF-keuring 2019 gewonnen en is daarmee aangewezen voor de test in december. De voshengst die vorig jaar op de KWPN keuring ook al opviel met fantastische sprongen scoorde in Saint-Lô 16,7 punten en stond daarmee bovenaan de uitslagenlijst.

Saint-Lô is één van de negen voorselecties voor de SF-verrichtingstest in december, daar kunnen de hengsten hun goedkeuring verdienen. Met de 16,7 punten scoorde Goubet d’Arvor het hoogst tot nu toe bij de driejarigen. De hengst komt uit een interessante moederlijn waaruit onder andere Narcos II, Old Chap Tame en nog een aantal 1,60m-paarden komen.

Klik hier voor de uitslagen van Saint Lo

Klik hier voor meer informatie over de Franse voorselecties

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook