Ga naar hoofdinhoud

Vijfde overwinning op rij voor Brandy HBC

Brandy HBC

De zwarte Brandy HBC (v. Uromast) blijft onverslagen in de PAVO/Silfit Masterclass 2012. Hij won zaterdag tijdens CHIO Rotterdam in handen van Harry van Middelaar voor de vijfde keer op rij.

Zeven tuigpaarden verschenen zaterdagavond in de ring. Na binnenkomst en inspectie reden de deelnemers zoals gebruikelijk twee ronden rechts- en linksom. In eerste instantie mochten drie combinaties overrijden, maar de jury besloot dat ook Bakboord HBC met Cees Embregts aan de leidsels mee mocht tijdens het overrijden. Zowel publiek als de jury, bestaande uit Maikel van der Vleuten, Doron Kuipers en het internationale dressuurjurylid Jean Michel Roudier, plaatsten uiteindelijk wederom Harry van Middelaar met de zwarte Brandy HBC aan kop.

Op de tweede plaats eindigde Hanneke Mekkes met PrimeVal Bentley VDL. Zij nam de honeurs voor haar broer Derk Jan Mekkes waar deze wedstrijd. Bakboord HBC zette tijdens het overrijden zijn beste beentje voor en steeg een plaatsje in het klassement en eindigde uiteindelijk op een derde plaats. Dit ging ten koste van Lean Verhoeff en Cherokee, die nu op de vierde plaats eindigden. De vijfde plaats was voor Berry van Genugten met Castilla BH, gevolgd door Harry Schuit met Walskoning. De rij werd gesloten door Harry Claassen met Celesta.

De volgende wedstrijd is op zondagmiddag 15 juli tijdens CSI Twente Geesteren.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook