Ga naar hoofdinhoud

1,45m CSI Hagen valt ten prooi aan Epaillard

Julien Epaillard
Julien Epaillard, hier met Safari d'Auge Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Julien Epaillard won vanavond de 1,45m direct-op-tijd rubriek in het Duitse Hagen. De Fransman reed meer dan drie seconden los van de nummer twee en schreef de rubriek op zijn naam. Katrin Eckermann en haar KWPN'er F.C. Okarla (v.Verdi TN) mochten plaatsnemen achter Epaillard.

Epaillard zette alleen al in de maand maart met vier verschillende paarden negen internationale rubrieken op zijn naam. Met Hagen als zijn eerste internationale wedstrijd in april begint de Fransman wederom goed. Met Safari d’Auge (v.Diamant de Semilly) pakte Julien de 1,45m 4* proef in een tijd van 62,28. Katrin Eckermann en de Verdi-dochter F.C. Okarla kwamen door de finishlijn in 65,77 en moesten genoegen nemen met een tweede plaats.

Top vijf

De top drie werd compleet gemaakt door Holger Wulschner en BSC Cha Cha Cha (v.Casall). Het duo klokte een tijd van 66,10 en pakte een derde prijs. Werner Muff viel net naast het podium met Jolie vh Molenhof (v.Nabab de Reve). De Zwitser reed een foutloze ronde in 67,15 en mocht als vierde opstellen. Maurice Tebbel maakte met Chacco’s Son (v.Chacco-Blue) de top vijf compleet met een tijd van 67,43 seconden.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook