Ga naar hoofdinhoud

Nederland naar zevende plaats landenwedstrijd CSIO3* Prague Cup

Jur Vrieling met Fiumicino van de Kalevallei. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Nederland is gister geëindigd op de zevende plaatst in Praag. Het Nederlandse team bestond uit: Leon Thijssen, Hendrik-Jan Schuttert, Jur Vrieling en Bart Bles. Vincent Voorn was mee als coach.

De Tsjechische Republiek pakte de overwinning met 6 strafpunten. Het team bestond uit: Ondrej Zvara met Cento Lano (v. Cento Lano), Kamil Papousek met Warness (v. Warrant), Anna Kellnerová met Catch Me If You Can (v. Catoki) en Ales Opatrny met Forewer (v. Caruso).

Denemarken tweede

De tweede plaatst was er voor Denemarken. Voor Denemarken reden: Lars N Pedersen met Boegegaarden Gladiola (v. Boegegaardens Grafs Stakkato), Konstantin Deeken Künnemann met Ak’s Crowney (v. Cartani), Rikke Haastrup met Nomanee (v. Nonstop) en Andreas Schou met Diacardo BS (v. Diarado).

Belgie derde

België eindigde nog net op het podium met een derde plek. Het Belgische team bestond uit: Constan van Paesschen met Isidoor van de Helle (v. Canturo), Arnaud Doem met Edgard de Prefontaine (v. Contact van de Heffinck), Gudrun Patteet met Sea Coast Kashmira Z (v. Kashmir van Schuttershof) en Pieter Clemens met Akarad Hero Z (v. Aganix Du Seigneur).

Nederlandse team

Het Nederlandse team bestond uit Leon Thijssen met Faithless Mvdl (v. Ukato), Hendrik-Jan Schuttert met Good Farming HS (v. Carrera VDL), Jur Vrieling met Fiumicino van de Kalevallei (v. Plot Blue) en Bart Bles Kriskras DV (Cooper van de Heffinck).

Bekijk hier de uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.