Ga naar hoofdinhoud

Guery’s Celvin naar Mike Kawai

Jérôme Guéry hier met Celvin Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De in Nederland gefokte Celvin (v. Raphael) komt door een ruiterwissel weer terug in Nederland. De ruin werd onlangs nog tweede in de Global Champions Tour-wedstrijd in Mexico stad met Jérôme Guéry in het zadel. De twaalfjarige vos zal in de toekomst worden uitgebracht door de Japanse ruiter Mike Kawai.

Celvin begon zijn carrière Anne-marie Poels en werd daarna uitgebracht door de Italiaanse Alexa Larkin en de Belg Jérôme Guéry.

Tops

De 21-jarige Mike Kawai neemt de teugels over van de ruin. Kawai woont sinds 2016 in Nederland en is een pupil van Jan Tops. In januari reed de ruiter zijn eerste vijf sterren wedstrijd in Dubai. Hij zal dit jaar deel uit maken van de Doha Falcons in de Global Champions League.

Bron: Horses.nl/Facebook

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook