Ga naar hoofdinhoud

GP Kiel voor lokale favoriet

In de barrage van de Grote Prijs van Schleswig-Holstein op het CSI van Kiel kwamen zes van de negen geplaatste combinaties uit Duitsland.  Jörg Naeve, die net buiten Kiel woont, bleef tot grote vreugde van het publiek niet alleen foutloos maar was ook de snelste.

Naeve nam de naam van zijn paard Cashflow serieus en incasseerde tienduizend euro door 0,2 seconden sneller te zijn dan de Ier Denis Lynch die voor deze proef Quote Zavaan had gezadeld. Philipp Weishaupt reed Carinou, eigendom van Gestüt Lewitz, naar de derde plek.

Opvallend was dat twintig procent van de deelnemers voortijdig het parcours verliet. Onder hen Jos Lansink met Zerlin M en Toni Hassmann met Classic Man V, de winnaar van het 1,50m eerder in de week

Alle Nederlandse ruiters reden een enkele balk naar beneden. Albert Zoer met Abra Kadabra en Gert-Jan Bruggink op Vampire deden dat echter snel genoeg om toch een graantje uit de prijzenpot mee te pakken. Zij eindigden op plaats tien en elf. Willem Greve deed het een fractie rustiger aan en reed de hengst Carambole naar de 15e plaats.

Klik hier voor de volledige uitslag van de GP.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.