Ga naar hoofdinhoud

Landenwedstrijd Drammen voor Italië, Nederland zevende

Equestrian - Longines FEI World Cupâ„¢ Jumping Final in Las Vegas (USA) date 15/04/2015 - 19/04/2015 Credit: FEI/Arnd Bronkhorst/Pool Pic Disclaimer: Free of charge for editorial use. For further information, contact Ruth Grundy +41 78 750 61 45, [email protected]

In het Noorse Drammen werd gisteren de landenwedstrijd verreden, deze 3* telde niet mee voor punten voor de Furusiyya FEI Nations Cup series. Noorwegen werd in eigen huis verslagen door de Italianen. Nederland met Jur Vrieling, Roelof en Kim Bril en Suzanne Tepper, konden de tweede manche niet halen en werden zevende.

Na de eerste manche stond Italië eerste met vier strafpunten en gaven de leiding niet meer uit handen. Matilde Bianchi was de enige die over de beide rondes foutloos bleef met de Holsteiner Lejano (v. Limbus). De andere teamleden waren Luca Maria Moneta met Connery (4, 4), Polo Cannizzaro op Cinnamon (0, 4) en Giacomo Bassi op Viva La Donna (17 en opgave) brachten het eindtotaal op twaalf.

De Noren volgen met zestien strafpunten op de tweede plek. In de tweede omloop bleven Stein Endresen met Cintia en Geir Gulliksen met Edesa S Banjan foutloos en bleven zo bij de Italianen in de buurt. De Britten werden derde met 24 strafpunten.

Jur Vrieling was met zijn foutloze rit op de KWPN-hengst Arezzo VDL de beste Nederlander. Door de dertien strafpunten van Suzanne Tepper op Dyango VDL (v. Zapatero VDL) en de twaalf van Bril met de Harley-zoon Arlando en de diskwalificatie van Kim Bril en Baco bleef het team steken op 25 strafpunten.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook