Ga naar hoofdinhoud

Maikel van der Vleuten bevestigt vorm in Parijs

Zojuist heeft Maikel van der Vleuten weer een prima resultaat neergezet tijdens de Gucci Masters in Parijs. In de Prix Salon du Cheval werd hij met VDL Groep Eureka derde achter Martin Fuchs en Christian Ahlmann.

Gisteren had Van der Vleuten al een top dag in Parijs door met VDL Groep Verdi TN N.O.P. het hoofdnummer te winnen en met de Chin Chin-merrie Eureka zesde te worden in het 1.45m. Nu voegde hij een derde plek toe aan zijn zege reeks.

De Prix Salon du Cheval was een parcours over 1.50m met barrage. Acht combinaties gingen in de barrage van start en zes daarvan bleven wederom foutloos. De Zwitser Martin Fuchs reed zijn toppaard Picsou du Chene (v. Le Tot de Semilly) naar de overwinning in 31.87 seconde. Christian Ahlmann volgde op de voet met de Askari-zoon Aragon Z, 32.14 seconde. Van der Vleuten zat hier slechts een halve seconde achter. Scott Brash kwam met Hello Annie (v. Contendro) nog erg dichtbij en werd vierde op driehonderdste van Maikel.

Ludger Beerbaum op Colestus en Frédérique Busquet met Syvana de la Bride waren de overige twee foutlozen. Gerco Schröder startte niet in deze rubriek.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook