Ga naar hoofdinhoud

Nederlanders domineren opnieuw CSI Lier

Wederom Nederlands succes op CSI Lier. Vincent Geerink wist de overwinning op te eisen in het 1.35m. Ook het 1.30m kwam in handen van een Nederlandse ruiter. Siebe Kramer was hier de winnaar.

Geerink had voor het 1.35m direct op tijd de KWPN-er Vitos (v. Cantos) gezadeld. De tijd van 63.36 seconden was voldoende voor de overwinning. Tweede werd de Franse Lara Postillion met Woman (v. Royality), zij had 64.69 seconden nodig om foutloos over de finish te gaan. De Belgische Catherine van Roosbroeck werd met Garbo (v. Cabrio van de Heffinck) derde in een tijd van 66.03 seconden. Sander Geerink pakte de vierde plaats met Robinson (v. Rubert R.) en was daar concurrent van zichzelf want hij mocht ook de vijfde plaats mee naar huis nemen, dit keer met Colandro 4 (v Colander).

1.30m

Met ruim 2 seconden voorsprong op de concurrentie kon de overwinning in het 1.30m Siebe Kramer niet meer ontgaan. Met Hickstead van Overis (v. Darco) bleef hij in deze rubriek direct op tijd foutloos in een tijd van 64.14 seconden. De Belg Dries Dekkers en Buzzlines Tornado IV (v. Heartbreaker) werden tweede in 66.19 seconden. Derde werd de Ierse Anna Carway met Winner (v. Ohorn), zij kwam in 67.93 seconden over de finish. Amber Elst en Chanel (v. Canturo) werden 5e, Maureen Bonder en Con Coleur (v. Contendro I) wonnen de zevende prijs.

Klik hier voor de uitslagen van het 1.35m.
Klik hier voor de uitslagen van het 1.30m.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook